Veense Put

Een plek om van te dromen! Dat is deze woning nabij de Veense put. Uitkijkend op het water van de Afgedamde Maas, waarbij de watervogels je elke morgen gedag roepen, geniet je van ieder moment in elk jaargetijde. De bewoners van deze woning kwamen bij ons op aanraden van vrienden die enige tijd daarvoor een vloer bij ons hadden gekocht. De vloer moest gemakkelijk te onderhouden zijn en één waar je niets op ziet. Zij hadden namelijk in hun huidige woning een donkere keramische vloertegel liggen en zij werden gek van de vlekken en voetstappen.

Na verschillende bezoeken aan onze showroom is uiteindelijk gekozen voor een natuurstenen vloer van Bourgondische dallen Dhoughi mix. Dit is een Marokkaanse kalksteen in zachte grijstinten die in wisselende baanbreedtes zijn geplaatst.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken