Veense put

Veense put

Een plek om van te dromen! Dat is deze woning nabij de Veense put. Uitkijkend op het water van de Afgedamde Maas, waarbij de watervogels je elke morgen gedag roepen, geniet je van ieder moment in elk jaargetijde. De bewoners van deze woning kwamen bij ons op aanraden van vrienden die enige tijd daarvoor een vloer bij ons hadden gekocht. De vloer moest gemakkelijk te onderhouden zijn en één waar je niets op ziet. Zij hadden namelijk in hun huidige woning een donkere keramische vloertegel liggen en zij werden gek van de vlekken en voetstappen.

Na verschillende bezoeken aan onze showroom is uiteindelijk gekozen voor een natuurstenen vloer van Bourgondische dallen Dhoughi mix. Dit is een Marokkaanse kalksteen in zachte grijstinten die in wisselende baanbreedtes zijn geplaatst.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Dhoughi mix

Een vloer zoals deze woning nabij de Veense put

Bent u eveneens op zoek naar een nieuwe vloer en spreken de foto’s van deze woning u aan? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom. We brengen samen met u uw wensen in kaart en gaan op zoek naar dé natuurstenen vloer die goed aansluit bij uw wensen en eisen. In onze showroom hebben wij een groot aantal voorbeeldvloeren, zodat u voldoende inspiratie kunt opdoen voor de bouw of verbouw van uw woning.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden