Veenendaal

Op de grens tussen de provincies Utrecht en Gelderland is de stad Veenendaal te vinden met daarin deze prachtige woning. Deze woning is het afgelopen jaar geheel verbouwd naar hedendaagse maatstaven, zoals goede isolatie, zonnepanelen en dergelijke. De bewoners hebben gekozen om een natuurstenen vloer toe te passen op de gehele begane grond, waarbij de vereiste van de bewoners was dat het een vloer is die gemakkelijk in onderhoud is.

Daarom is er gekozen voor de Bourgondische dallen Dordogne paves vloertegel in de hal en muziekkamer. Deze kleine vloertegels hebben een fletse uitstraling en is door de subtiele kleurschakering gemakkelijk te onderhouden. In de woonkamer en ruime keuken is gekozen voor de Bourgondische dallen Montpellier vloer. Deze Marokkaanse vloertegel heeft een grijs-beige kleurstelling en is gelegd in een groter formaat vloertegel.

Gebruikte natuursteenvloertegels in Veenendaal

De bewoners waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor hun woning, totdat zij bij ons in de showroom kwamen. Al snel werd duidelijk dat het een lichte vloertegel moest zijn die zij op de gehele begane grond wilden toepassen. Toch ontstond er twijfel bij het bezoek, want zij vonden twee typen vloertegels erg mooi, namelijk de Bourgondische dallen Dordogne paves en de Bourgondische dallen Montpellier. Uiteindelijk is gekozen om beide vloeren toe te passen. Zo zijn de kleine Dordogne paves toegepast in de hal en de muziekkamer. In de keuken en woonkamer hebben de bewoners gekozen voor de Marokkaanse kalksteen Montpellier.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken