Veenendaal

Veenendaal

Op de grens tussen de provincies Utrecht en Gelderland is de stad Veenendaal te vinden met daarin deze prachtige woning. Deze woning is het afgelopen jaar geheel verbouwd naar hedendaagse maatstaven, zoals goede isolatie, zonnepanelen en dergelijke. De bewoners hebben gekozen om een natuurstenen vloer toe te passen op de gehele begane grond, waarbij de vereiste van de bewoners was dat het een vloer is die gemakkelijk in onderhoud is.

Daarom is er gekozen voor de Bourgondische dallen Dordogne paves vloertegel in de hal en muziekkamer. Deze kleine vloertegels hebben een fletse uitstraling en is door de subtiele kleurschakering gemakkelijk te onderhouden. In de woonkamer en ruime keuken is gekozen voor de Bourgondische dallen Montpellier vloer. Deze Marokkaanse vloertegel heeft een grijs-beige kleurstelling en is gelegd in een groter formaat vloertegel.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Montpellier

Gebruikte natuursteenvloertegels in Veenendaal

De bewoners waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor hun woning, totdat zij bij ons in de showroom kwamen. Al snel werd duidelijk dat het een lichte vloertegel moest zijn die zij op de gehele begane grond wilden toepassen. Toch ontstond er twijfel bij het bezoek, want zij vonden twee typen vloertegels erg mooi, namelijk de Bourgondische dallen Dordogne paves en de Bourgondische dallen Montpellier. Uiteindelijk is gekozen om beide vloeren toe te passen. Zo zijn de kleine Dordogne paves toegepast in de hal en de muziekkamer. In de keuken en woonkamer hebben de bewoners gekozen voor de Marokkaanse kalksteen Montpellier.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden