Veen

De bewoners van deze nieuwe woning in het centrum van Veen wilden maar één ding: Een woning met een moderne uitstraling, met een landelijke sfeer in het interieur. Om hun wensen te laten vertalen naar een ontwerp, namen zij architect Frank Ruiter in de arm. Frank heeft geruime ervaring met deze bouwstijl en kan moeiteloos de wensen van klanten vertalen naar een ontwerp voor een nieuw te bouwen woning.

Landelijke vloer van Bourgondische dallen

Om de landelijke sfeer te creëren in de woning, is de klant op zoek gegaan naar een vloer die aansluit bij hun wensen. Zij bezochten verschillende showrooms, maar konden niet slagen. Zij kwamen terug bij Frank en vertelden hem hun bevindingen; ‘Veel showrooms hebben alleen maar keramische tegels. Van de uitstraling van deze tegels word ik niet vrolijk’.

Frank heeft de bewoners daarom naar onze showroom in Ameide gestuurd. Samen met hen hebben we gekeken naar de verschillende vloeren en bekeken of deze vloeren pasten bij hun wensen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op kleine vloertegels van Bourgondische dallen limeyrat grijs paves. Dit zijn kleine tegels van 20cm breed x wisselende lengten. Het bijzondere van deze vloertegels is dat het een speciale kleurselectie van grauwere tinten is. Dit wordt door de Franse groeve speciaal voor ons geselecteerd. Hierdoor wordt het een unieke vloer.

Het eindresultaat: Een woning met landelijke en moderne aspecten

Bij het maken van deze fotoreportage wordt direct weer duidelijk dat een goede architect een cruciale rol heeft. Zowel bij het ontwerp als tijdens de bouw van de woning in zowel exterieur als ook het interieur. Dit heeft Frank Ruiter bij deze woning zeker laten zien. De landelijke sferen vanuit de vloer steken harmonieus af tegen de moderne zwarte keuken. Bent u benieuwd naar meer werken van deze architect? Bekijk hier de projecten van Frank Ruiter waar wij onze natuurstenen vloeren hebben mogen leveren.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Heeft u ook een architect in de arm genomen om te helpen bij het verwezenlijken van uw droomhuis? Of wilt u liever zelf deze keuzes maken? Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken