Utrechtse Heuvelrug

Een ruime villa, voorzien van ieder gemak met perfectie in ieder detail. Dat heeft ontwerper Marinus Weijers van AA+ Ontwerpbureau voor elkaar gekregen voor zijn opdrachtgevers. Bedenk hierbij de bouw slechts 1,5 jaar in beslag nam en er kan gesproken worden van het klaren van een onmogelijke opdracht.

Marinus neemt de zorgen van zijn klanten op zich en legt zich toe op ieder detail in zowel het exterieur als ook het interieur van de woning. Bij de bouw van de woning is er vanaf het eerste ontwerp rekening gehouden met vele facetten van de bouw, zoals het interieur en het tuinontwerp. AA+ Ontwerpbureau is een gedreven partner die luistert naar de wensen van de klant. Er wordt tot het uiterste gegaan om de wensen van bewoners uit te voeren met een subliem resultaat, zoals te zien is op deze foto’s.

Een keukenvloer van Franse dallen in wildverband

AA+ Ontwerpbureau helpt graag zijn klanten bij het maken van keuzes voor zowel het interieur als ook het exterieur. Hij neemt de klant mee op reis naar geschikte materialen voor de bouw van een woning en geeft advies over de mogelijkheden die worden geopperd. Dit was ook het geval bij de keukenvloer. De bewoners waren op zoek naar een robuuste keukenvloer die voldoende contrast biedt aan de moderne uitstraling van de stalen spanten in de keuken. Bovendien moest het een vloertegel zijn die gemakkelijk was in onderhoud, zodat de bewoner geen zorgen heeft over het onderhoud van de natuurstenen vloer.

Zo kwam het ontwerpbureau bij ons terecht en zijn de wensen van de bewoners besproken en zijn er verschillende voorbeelden uit het assortiment Bourgondische dallen voorgedragen. Het oog voor detail en het oog voor het interieur als geheel maken AA+ Ontwerpbureau een fijne partner om mee te werken. Uiteindelijk is gekozen voor de Franse dallen vloer Provence in wild verband met een grove trommeling aan de randen. Dit bied goed contrast met de moderne aspecten van de woning en kleurt bovendien goed bij de keuken.

Riante villa met natuurstenen vloertegels in Excellent Magazine

Het resultaat is om bij weg te dromen en de bewoners genieten inmiddels volop van hun nieuwe woning. Het prachtige eindresultaat is niet onopgemerkt gebleven en is te bewonderen in het magazine Excellent Wonen & Leven. In deze reportage blikt de ontwerper Marinus terug op de bouw en de samenwerking met alle bouwpartners. Benieuwd naar de reportage? Lees hier het verhaal over de ‘Gooise Villa van alle gemakken voorzien’.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken