Montpellier
Een moderne woning met warme uitstraling

Utrechtse Heuvelrug

Als aannemer, gespecialiseerd in nieuwbouw, heb je al veel verschillende woningen gezien en kun je de indeling van veel woningen na verloop van tijd wel dromen. Het leuke hiervan is dat deze ervaring helpt bij het ontwerpen van een eigen woning. Zo kun je de ‘mankementen’ van gebouwde woningen voorkomen in het eigen ontwerp en vormt zich zo het ideale droomhuis die helemaal past bij jouw wens. Dit is het verhaal van het gezin uit een dorpje in de Utrechtse Heuvelrug. De man is aannemer en heeft geruime ervaring in het bouwen van nieuwbouw woningen en de vrouw werkt veelal vanuit huis. Daarom was één van de wensen om een werkruimte te creëren waar de de bewoonster kon werken.

De andere voorwaarde is dat het een woning moest worden met veel lichtinval, een natuurstenen vloer die voldoende tegenwicht biedt tegen de rest van de moderne inrichting en een royale keuken die van alle gemakken is voorzien. Via onze Pinterestpagina zijn de bewoners uiteindelijk bij ons terecht gekomen. Na enig zoekwerk is er gekozen voor de Bourgondische dallen Montpellier in banen van 60cm breed x wisselende lengten.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Montpellier

De warme uitstraling van een natuurstenen vloer

Veel mensen bij ons in de showroom worstelen met hun interieurplannen. Een veel gehoorde stelling is dat een verouderde vloer alleen past bij een landelijk interieur. Hierbij wordt er een voorstelling gemaakt van een boerderij in gehele landelijke stijl. De bewoners van deze woning in de Utrechtse Heuvelrug bewijzen het tegendeel. Juist door een verouderde vloer toe te passen bij een modern interieur, voelt de woning warm en sfeervol aan. Het formaat vloertegels in deze woning is 60cm breed x wisselende lengten. Door de tegels in de breedte te plaatsen, wordt de ruimte optisch vergroot.

Nadat de tegezetters de vloer hebben geplaatst en deze voldoende is gedroogd, kun je de vloer beschermen met Superfix onderhoudswas. Dit geeft de vloer een heel subtiele glans. Ook maakt het het oppervlak dichter, waardoor de kans op vlekken minder wordt. Wilt u meer weten over deze Bourgondische dallen vloer, neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Ameide. Deze vloer hebben wij als voorbeeldvloer in onze showroom liggen.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden