Utrechtse Heuvelrug

Een moderne woning met warme uitstraling

Als aannemer, gespecialiseerd in nieuwbouw, heb je al veel verschillende woningen gezien en kun je de indeling van veel woningen na verloop van tijd wel dromen. Het leuke hiervan is dat deze ervaring helpt bij het ontwerpen van een eigen woning. Zo kun je de ‘mankementen’ van gebouwde woningen voorkomen in het eigen ontwerp en vormt zich zo het ideale droomhuis die helemaal past bij jouw wens. Dit is het verhaal van het gezin uit een dorpje in de Utrechtse Heuvelrug. De man is aannemer en heeft geruime ervaring in het bouwen van nieuwbouw woningen en de vrouw werkt veelal vanuit huis. Daarom was één van de wensen om een werkruimte te creëren waar de bewoonster kon werken.

De andere voorwaarde is dat het een woning moest worden met veel lichtinval, een natuurstenen vloer die voldoende tegenwicht biedt tegen de rest van de moderne inrichting en een royale keuken die van alle gemakken is voorzien. Via onze Pinterest pagina zijn de bewoners uiteindelijk bij ons terecht gekomen. Na enig zoekwerk is er gekozen voor de Bourgondische dallen Montpellier in banen van 60cm breed x wisselende lengten.

De warme uitstraling van een natuurstenen vloer

Veel mensen bij ons in de showroom worstelen met hun interieurplannen. Een veelgehoorde stelling is dat een verouderde vloer alleen past bij een landelijk interieur. Hierbij wordt er een voorstelling gemaakt van een boerderij in gehele landelijke stijl. De bewoners van deze woning in de Utrechtse Heuvelrug bewijzen het tegendeel. Juist door een verouderde vloer toe te passen bij een modern interieur, voelt de woning warm en sfeervol aan. Het formaat vloertegels in deze woning is 60cm breed x wisselende lengten. Door de tegels in de breedte te plaatsen, wordt de ruimte optisch vergroot.

Nadat de tegelzetters de vloer hebben geplaatst en deze voldoende is gedroogd, kun je de vloer beschermen met Superfix onderhoudswas. Dit geeft de vloer een heel subtiele glans. Ook maakt dit het oppervlak dichter, waardoor de kans op vlekken minder wordt.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken