Tiel

In het buitengebied van de gemeente Tiel is deze prachtige nieuwe woning verrezen. De bewoners hebben na een periode van grondig speurwerk eindelijk hun droomwoning weten te realiseren. En dat het een droomwoning is, is goed te zien! De woning is in traditionele stijl gebouwd, waarbij de indruk wordt gewekt dat het een oude boerderij is met een authentieke balkenconstructie. De bewoners wilden een woning creëren waarin iedereen zich thuis voelt. “Het moet voelen als een warme welkome deken wanneer je thuis komt”. Dit is volgens ons goed gelukt met de prachtige combinatie van de houten keuken en rustieke Bourgondische dallen vloer Fez licht grijs.

Lichte grijstinten in de vloer in Tiel

Deze Marokkaanse kalksteen vloer is relatief nieuw in ons assortiment Bourgondische dallen. Het is de lichte kleurselectie van Fez grijs met een gezandstraald & gepunthamerd oppervlak. Dit geeft de natuurstenen vloer een rustieke uitstraling. Het gesteente kenmerkt zich door de aanwezigheid van fossielen die zich uiten als donkerdere plekken in de steen. Dit zorgt ervoor dat de steen leeft waarbij elke tegel uniek in patroon en uitstraling is. Wij adviseren om dit type Bourgondische dallen te behandelen met Superfix onderhoudswas. Dit is een melkachtige was dat de steen voorziet van een beschermlaag en bovendien een heel subtiele glans. Het wekelijks onderhoud bestaat uit het dweilen van de vloer met uitsluitend water.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken