Tholen

Tholen

In het Zeeuwse Tholen staat de nieuwe woning van deze bewoners. Zij hebben gekozen voor een combinatie van landelijk en sjiek met warme accenten zoals de handgemaakte eiken keuken. De bewoners waren al enige tijd op zoek naar een vloer voor hun nieuwe woning. De inspiratie werd voornamelijk gehaald uit de woonbladen zoals Wonen Landelijke Stijl en Landelijk wonen. Hier zagen zij ook de advertentie van Kersbergen en een afspraak voor een showroombezoek was dan ook snel gemaakt.

Uiteindelijk is de keuze voor de vloer gevallen op de Bourgondische dallen Dhoughi mix. Dit is een Marokkaanse kalksteen vloer met drie verschillende kleurtinten. De tegels worden handmatig verouderd door ze te zandstralen, punthameren en te borstelen. Dit geeft de vloer een verouderd oppervlak en creëert een sleetse uitstraling.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Dhoughi mix

Plaatsing van de natuurstenen vloer in Tholen door ons netwerk van tegelzetters

Wij hebben voor deze bewoners het plaatsen van de natuurstenen vloer ook morgen verzorgen. Wij bieden dit aan om onze klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op andere zaken die spelen tijdens een verbouwing/verhuizing. Het leggen van onze natuursteen vloeren besteden wij uit aan een vast netwerk van tegelzetters waar wij mee samenwerken. Zij hebben allemaal ruime ervaring met het plaatsen van natuursteen vloertegels. Hierdoor weet u zeker dat uw droomvloer dan ook perfect wordt geplaatst. Gaat u plaatsing van uw vloer zelf regelen, dan mag dat uiteraard ook. Wij geven graag advies over verwerking van onze natuurstenen tegels.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden