Tholen

In het Zeeuwse Tholen staat de nieuwe woning van deze bewoners. Zij hebben gekozen voor een combinatie van landelijk en sjiek met warme accenten zoals de handgemaakte eiken keuken. De bewoners waren al enige tijd op zoek naar een vloer voor hun nieuwe woning. De inspiratie werd voornamelijk gehaald uit de woonbladen zoals Wonen Landelijke Stijl en Landelijk wonen. Hier zagen zij ook de advertentie van Kersbergen en een afspraak voor een showroombezoek was dan ook snel gemaakt.

Uiteindelijk is de keuze voor de vloer gevallen op de Bourgondische dallen Dhoughi mix. Dit is een Marokkaanse kalksteen vloer met drie verschillende kleurtinten. De tegels worden handmatig verouderd door ze te zandstralen, punthameren en te borstelen. Dit geeft de vloer een verouderd oppervlak en creëert een sleetse uitstraling.

Plaatsing van de natuurstenen vloer in Tholen door ons netwerk van tegelzetters

Wij hebben voor deze bewoners het plaatsen van de natuurstenen vloer ook morgen verzorgen. Wij bieden dit aan om onze klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op andere zaken die spelen tijdens een verbouwing/verhuizing. Het leggen van onze natuursteen vloeren besteden wij uit aan een vast netwerk van tegelzetters waar wij mee samenwerken. Zij hebben allemaal ruime ervaring met het plaatsen van natuursteen vloertegels. Hierdoor weet u zeker dat uw droomvloer dan ook perfect wordt geplaatst. Gaat u plaatsing van uw vloer zelf regelen, dan mag dat uiteraard ook. Wij geven graag advies over verwerking van onze natuurstenen tegels.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken