Sommelsdijk

Wie denkt dat een schuurwoning een donkere uitstraling heeft met zware kleuren, heeft het mis. Dat laten de bewoners Bert en Yvonne zien met hun woning in Sommelsdijk. De woning heeft vele raampartijen waardoor elke ruimte licht en ruim aanvoelt. Dat vonden de bewoners een belangrijke eis. ‘Het moet licht en ruimtelijk aanvoelen’. Een andere eis was een onderhoudsvrije vloer. Het liefst een natuurstenen vloer. Wij hebben dan ook deze prachtige Bourgondische dallen geleverd in deze woning in Sommelsdijk.

Een dallen vloer met minimaal onderhoud

De woning is te vinden midden in de polder op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanwege de landelijke omgeving, wilden zij een vloer die gemakkelijk is in onderhoud en waar vrijwel niets op te zien is. Bij de bouw van de woning, zijn vrijwel alleen natuurlijke bouwmaterialen gebruikt. Het was voor Bert en Yvonne dan ook een gedane zaak betreft de keuze voor de vloer: een vloer van natuursteen tegels. In onze showroom hebben wij met hen gekeken naar de mogelijkheden in deze vloeren. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Bourgondische dallen Limeyrat grijs.

Deze vloer is hét voorbeeld van een makkelijk te onderhouden natuurstenen vloer. Over het algemeen zijn de vloeren van Franse kalksteen gemakkelijk in het onderhoud en deze vloer onderstreept dat. Het enige dat bij deze vloer als onderhoud geldt, is dat u de vloer moet dweilen met een scheut natuurzeep zoals Lithofin wash & clean door het dweilwater. Door de ruime kleurschakering in de vloertegels vallen eventuele vlekken niet op. Bent u benieuwd naar het hele verhaal van Bert en Yvonne. In het blad Kavel & Huis, (editie 2020 – februari/maart) is de hele reportage te vinden.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken