Polsbroek

In de landelijke omgeving tussen de steden Utrecht en Rotterdam is in de gemeente Lopik het dorp Polsbroek te vinden. Hier hebben de bewoners van deze woning met hun kinderen van het huis hun thuis gemaakt door de woning rigoreus te verbouwen. Vrijwel alles is veranderd in de woning om naar de wensen en eisen van de bewoners te krijgen. Zo wilden zij al lange tijd een natuurstenen vloer die licht van kleur is en warmte uitstraald. Het moest bovendien een vloer zijn die de uitstraling heeft dat erop geleefd is en deze tegen een stootje kan. Deze vloer hebben zij uiteindelijk bij ons gevonden in de vorm van de Bourgondische dallen New September Mist.

Onderhoud van deze vloer in Polsbroek

Het onderhoud van deze Bourgondische dallen vloer zoals in Polsbroek is vrij eenvoudig. Wij adviseren na het leggen en de droogtijd van de vloer, deze te behandelen met een transparant impregneermiddel zoals Lithofin Vlekstop of Sealguard Gold Label. Beide zijn transparante impregneermiddelen die de vloer bescherming geven tegen de meeste ongelukjes in het huishouden. Bovendien zorgt het impregneermiddel ervoor dat de vloer zo licht mogelijk blijft. Het houdt namelijk ook de voeding van de tegels tegen waardoor deze donkerder worden.

Nadat de vloer is behandeld met een impregneermiddel, volstaat het wekelijks onderhoud met een dweilbeurt van de vloer met afwisselend een kleine hoeveelheid natuurzeep door het dweilwater.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken