Papendrecht

In één van de nieuw gebouwde wijken in Papendrecht, is de woning van deze familie te vinden. Het is een woning met een heerlijk ruime leefkeuken, waar heerlijk kan worden gegeten en geborreld. De bewoners waren op zoek naar een natuurstenen vloer voor hun woning, die gemakkelijk is te onderhouden en waar weinig op te zien is. Zij hebben namelijk twee prachtige Ragdoll katten die hun haren nog weleens verliezen.

Al snel kwamen ze bij ons in de showroom en viel de keuze voor de vloer op de Marokkaanse kalksteen vloer Fez grijs. Dit is een kalksteenvloer die, door het gezandstraalde en gepunthamerde oppervlak, vrij flets is qua uitstraling. Na het plaatsen en drogen van de vloer, hebben de bewoners de vloer behandeld met Superfix onderhoudswas. Dit is een polymeerwas dat de vloer verdicht en bovendien een lichte glans geeft.

Vloertegels plaatsen in Papendrecht

Samen met ons vaste team van tegelzetters hebben wij het leggen van deze vloertegels voor de bewoners verzorgd. De bewoners hebben gekozen voor een banen verband van 40, 50 en 60cm breed x wisselende lengten. Dit geeft de ruimt een speels effect. Door de tegels in de lengte te plaatsen, wordt de lengte van de ruimte optisch verlengd. Om de vloertegels wat meer te laten spreken, hebben de bewoners gekozen voor een lichte kleurtint voeg.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken