Noordeloos

Genieten van het landelijke leven

Johan en Patricia waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe woning. Hoewel ze met veel plezier in hun oude huis woonden, misten ze toch ruimte om hun woning voor hun honden en paarden. Tot op een dag hun oog viel op deze woning langs de Giessen in het buitengebied van Noordeloos. Na wat wikken en wegen, besloten zij om ervoor te gaan. Er werden plannen gemaakt voor een verbouwing om de woning naar hun wens te maken en na enkele maanden was het grootste gedeelte van de verbouwing achter de rug. Inmiddels wonen zij met veel plezier in hun nieuwe woning en genieten zij van de landelijke omgeving.

In hun vorige woning hebben zij gekozen voor een natuurstenen vloer van antiek Belgisch hardsteen. Een prachtige vloer, maar vrijwel niet meer te verkrijgen en bovendien zeer wisselend van dikte. Voor hun nieuwe woning wilden zij een vloer die praktisch in gebruik is en bovendien levendig en warm van kleur. Uiteindelijk viel de keuze op de Bourgondische dallen Limeyrat grijs. Dit is een Franse kalksteen die bekend staat om zijn warme kleurschakering en afwisseling van beige en subtiele grijstinten.

Het onderhoud van de natuursteen vloer zoals in Noordeloos

Johan en Patricia waren een natuurstenen vloer gewend die gemakkelijk was in onderhoud en waar vrijwel niets op te zien was. Daarom moest de vloer in het nieuwe huis minstens net zo gemakkelijk zijn. Gelukkig heeft Johan ruime ervaring en kennis over de verschillende natuursteensoorten en de keuze was dan ook snel gemaakt. Het moest een Franse kalksteen vloer worden die rijk is aan kleurtinten en bovendien moest het een verouderde vloer zijn. Omdat ze een vloer zochten waar zowel warme beige als ook zachte grijstinten in zitten, kozen zij uiteindelijk voor de Limeyrat grijs. Deze vloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Voor de meeste situaties geldt het advies; dweilen met water en een scheut natuurzeep zoals Lithofin Wash & Clean door het dweilwater.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken