Naaldwijk
Lichte tinten natuursteen als basis

Naaldwijk

De bewoners van deze nieuwe woning in Naaldwijk zijn al enige tijd aan het genieten van hun droomhuis, maar dat heeft toch wat voeten in aarde gehad voor het zover was. Zij droomden al geruime tijd van hun nieuwe woning, maar door allerlei tegenslagen voor en tijdens de bouw heeft het langer geduurd dan gepland. Toch kunnen zij na al het wachten genieten van een prachtig eindresultaat. Om de woning zo licht mogelijk te houden, is gekozen voor een lichtkleurige Franse kalksteen, namelijk Niveaux Gris. Deze Bourgondische dallen vloer is geplaatst in banen van 40/50 en 60cm breedte x wisselende lengten. Door de wisseling van breedten en lengten van de vloertegels, is het een speelse vloer met licht variërende tinten.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product

Het verwerken van deze vloertegels zoals in Naaldwijk

De Bourgondische dallen Niveaux Gris is een Franse kalksteen. Dit betekent dat deze moeten worden verlijmd op een dekvloer. Deze tegels mogen niet worden geplaatst in een verse cementdekvloer. Dit kan namelijk problemen opleveren, waarbij de tegels kunnen verkleuren. Daarom worden de tegels altijd verlijmd in een tegellijm die geschikt is voor natuurstenen vloeren. Onze tegelzetters verwerken de natuurstenen vloeren zoals deze vaak in lijmen van Coba en Sopro. Dit zijn flexibele tegellijmen die bovendien geschikt zijn voor vloeren met vloerverwarming.

Kent u geen tegelzetter in uw vrienden-/kennissenkring en u ziet het niet zitten om de vloer zelf te plaatsen, dan kunnen wij het legwerk ook voor u verzorgen. Wij besteden het legwerk van de natuurstenen vloertegels uit aan een vaste groep tegelzetters die allemaal jarenlange ervaring hebben in het verwerken van dit type vloeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze natuurstenen vloer in het echt bekijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze vloer en wilt u hem in echt eens bekijken? In onze showroom in Ameide is deze Bourgondische dallen vloer als voorbeeldvloer geplaatst. u bent van harte welkom om deze vloer in het echt te komen bekijken.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden