Moordrecht

Stijlvol en warm‘. Zo zouden wij het interieur van deze woning in Moordrecht omschrijven. Daarom grote complimenten voor de bewoners Birgitte en Mike voor de inrichting van de woning. Begin 2021 kwamen de bewoners van deze prachtige woning in onze showroom op bezoek om een nieuwe natuursteen vloer uit te zoeken voor hun nieuw te bouwen woning. Het moest een vloer zijn die rust uitstraalt en verkrijgbaar in een groter maatvoering tegels. Geïnspireerd door de realisatiefoto’s gemaakt bij klanten op de Utrechtse Heuvelrug, hebben zij uiteindelijk gekozen voor de Bourgondische dallen Montpellier. De tegels zijn gelegd in een banenverband met een breedte van 60cm.

Plaatsen van de vloer in Moordrecht

De vloertegels hebben een zachte uitstraling van kleurtint en combineren bij vrijwel ieder type interieur. De bewoners hebben gekozen voor een plint van steen van 8cm hoogte. Het grote voordeel van een plint van steen, is dat deze tegen een stootje kan. Bovendien hebben ze vrijwel geen verder onderhoud nodig, wanneer deze zijn geplaatst. Dit in tegenstelling tot plinten van hout die toch geschilderd moeten worden.

De vloer is, nadat deze is gelegd en gedroogd, behandeld met de beschermwas Superfix. Dit is een onderhoudswas die voldoende bescherming biedt tegen de meeste ongelukjes in het huishouden. Bovendien geeft deze was een heel subtiele glanslaag op de vloer.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken