Wonen landelijke stijl pur sang
Monster

Monster

Onder de rook van Den Haag, dichtbij het strand in de plaats Monster ligt de geheel verbouwde woning van Wim en Monique. Zij waren al geruime tijd op zoek naar een vloer die past bij een landelijk interieur, die past bij het echte Bourgondische buitenleven-gevoel. Via Pinterest zijn zij bij ons terecht gekomen en de keuze voor de vloer was uiteindelijk snel gemaakt. Er is gekozen voor de Bourgondische dallen Dordogne, in een banenverband van 60cm breed x wisselende lengten. Dit creeërt een speels effect door de ongelijke lengten van elke tegel en laat de woning optische breder lijken door het grote formaat banen dat is toegepast.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Dordogne

Zelf plaatsen van een Bourgondische dallen vloer

Hoewel wij bij veel van onze klanten het legwerk verzorgen, kunt u er ook voor kiezen om het legwerk zelf te regelen. Dit was ook het geval bij Wim en Monique. Wim heeft twee rechter handen en heeft dan ook de vloer zelf geplaatst. Omdat dat tegels vrijwel gelijk van dikte zijn, zijn deze gemakkelijk te verlijmen. Belangrijk is dat er een grovere lijmkam wordt gebruikt om kleine dikteverschillen weg te werken in het lijmbed. Monique heeft zich voornamelijk gericht op de styling en dat is goed terug te zien in het eindresultaat. Een prachtig sfeervol geheel waar de bewoners trots op mogen zijn.

Vlekken in een Bourgondische dallen vloer

De meeste Bourgondische dallen zoals deze natuurstenen vloer in Monster, zijn gemakkelijk te onderhouden. Door de vloer wekelijks te dweilen met een scheut natuurzeep in het dweilwater, ontstaat een natuurlijke beschermlaag dat voldoende bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden. Mocht er onverhoopt toch een vlek in komen door bijvoorbeeld een glas wijn of bier dat op de vloer valt en deze langere tijd blijft liggen, dan zal er een vlek zichtbaar zijn. Belangrijk is dat u de vlek met rust laat en niet gaat reinigen met andere onderhoudsmiddelen dan dat u heeft meegekregen voor uw vloer. U zult merken dat de vlek na enige weken begint te vervagen. Uiteindelijk zal de vlek in de meeste gevallen verdwijnen.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden