Moerkapelle

Moerkapelle

Verscholen achter een voormalig Italiaans restaurant in Moerkapelle ligt de woning van Tony en Arja. Het is een nieuwe woning geheel in mediteraanse sferen, dat uitnodigt tot binnenlopen. Het bijzondere van de woning is dat het een L-vormige woning is, waarbij de tuin vanuit elke ruimte kan worden betreden. De achterzijde van de woning bestaat uit een grote glazen pui, waardoor er directe verbinding is met de tuin. Omdat de woning in de luwte van andere gebouwen is geplaatst, is het al snel een aangename temperatuur.

De bewoners waren op zoek naar vloertegels voor hun woning die het buitenleven-gevoel onderstrepen en zij hebben dit gevonden in de Bourgondische dallen Dordogne. Dit is een Franse kalksteenvloer die zeer gemakkelijk is te onderhouden. Slechts een dweilbeurt met wat natuurzeep volstaat.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Dordogne

Genieten in de tuinkamer

Aangrenzend aan de woonkamer en keuken is er een tuinkamer gerealiseerd. Om het buitengevoel nog meer door te trekken naar binnen, is gekozen voor een natuurstenen vloer van brickjes. Dit zijn oude metselstenen die zijn gezaagd. De tegelzetter heeft de stenen vervolgens in de lijm op de cementdekvloer geplaatst en gevoegd met voegsel van cement en voegzand. Door de vele planten in de tuinkamer, waan je jezelf in de tuin. Zelfs midden in de winter.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden