Middelburg

De bewoners van deze woning in Middelburg hebben lang getwijfeld welke vloer zij nu voor hun nieuwe woning zouden kiezen. Er stond een grote verbouwing gepland en een nieuwe vloer stond bovenaan de lijst. Verschillende materialen passeerden de revue en na een bezoek aan onze showroom werd de keuze eigenlijk steeds moeilijker. Zij waren namelijk eerst overtuigd van keramiek of pvc, maar tijdens het bezoek aan onze showroom realiseerden zij zich dat natuursteen echt uniek in uitstraling is en bovendien als een ‘echte’ vloer voelt.

Na enig wikken en wegen hebben zij besloten om te gaan voor de Bourgondische dallen St. Emelion met een gezandstraald en gebouchardeerd oppervlak. Dit maakt de vloer wat doffer in uitstraling. Om de vloer wat stoerder te maken, zijn er verschillende grijstinten van de Fez grijs vloer aan toegevoegd. Hierdoor ontstaat een speelse vloer met kleurtinten wisselend in beige, bruin en grijs.

Een keer terug naar Middelburg

Ruim een half jaar nadat wij de vloer bij deze familie hebben mogen plaatsen, werden wij gebeld of wij eens terug konden komen om nog wat extra tegels te plaatsen. Tijdens het plaatsen van de natuurstenen vloertegels gedurende ons eerste bezoek, stond er nog een oude keukenopstelling. Uiteindelijk hebben de bewoners er ook voor gekozen om een nieuwe keuken te plaatsen, waardoor er op de plaats van de oude keuken geen tegels lagen, maar nu wel zichtbaar was.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak inplannen