Maarssen

Maarssen

Aan de rand van Maarssen dorp staat deze prachtig gerenoveerde boerderij. Vrijwel alles aan deze woning is verbouwd en de bewoners hebben gelet op elk detail. Er is gekozen voor een natuurstenen vloer van Marokkaanse kalksteen in grijstinten, genaamd Fez grijs. Deze kalksteenvloer kenmerkt zich door de zachte warmgrijze kleuren en het robuuste oppervlak. Deze tegels hebben drie verschillende bewerkingen ondergaan om tot deze robuuste uitstraling te komen, namelijk zandstralen, boucharderen en borstelen. Daarna worden de randen handmatig verouderd. Dit geeft de vloer een bijzondere uitstraling waarbij niet één tegel gelijk is in uitstraling en afwerking.

De bewoners hebben gekozen voor een banenverband met verschillende breedten. In totaal zijn er drie breedten gebruikt, namelijk 40, 50 en 60cm. De lengte van elke tegel wisselt grofweg tussen de 40cm en de 100cm. De bewoners wilden graag dat ons vaste team van tegelzetters het plaatsen van de vloer uitvoerd. De tegels zijn geplaatst in natuursteenlijm op een nieuw gestorte cementdekvloer. Vervolgens is de vloer ingevoegd met een lichtere kleur voeg.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Fez grijs

Bescherming van deze vloertegels in Maarssen

Wij raden altijd aan om de vloeren van Marokkaanse kalksteen te beschermen met een beschermmiddel zoals Superfix onderhoudswas. Dit is een polymeerwas die een subtiele glans op de vloer creëert. Dit biedt bescherming tegen de meeste ongelukken in het huishouden, zoals het morsen van koffie, thee of wijn. Het wekelijks onderhoud dat daarna volgt, volstaat met een scheut natuurzeep door het dweilwater. Wij adviseren het gebruik van Lithofin Wash & Clean als onderhoudsmiddel.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden