Lochem

Lochem

Midden in de Achterhoek nabij Lochem is in deze prachtig verbouwde woning een vloer geplaatst van Franse kalksteen Dordogne gestraald met een gestraald oppervlak in maar liefst 8 verschillende maatvoeringen. Dit type Franse kalksteen is afkomstig uit één van de diepere lagen in de Franse groeve. Vanwege het grillige oppervlak is het een natuursteen vloer die perfect past bij een woning met een landelijk karakter zoals deze verbouwde boerderij op onderstaande foto’s.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Bourgondische dallen

Het grillige oppervlak geeft deze natuursteenvloer zijn stoere karakter

Het oppervlak van deze Bourgondische dallen wordt gestraald en licht nageborsteld. Dit geeft de vloer een mooi dof oppervlak. Deze vloer is te verkrijgen in diverse andere afwerkingen waaronder grof verouderd met grove randen. Voor een overzicht van alle bewerkingen bent u van harte welkom in onze showroom in Ameide (Utrecht).

Onderhoud van uw Bourgondische dallen vloer

Vrijwel elke vloer Bourgondische dallen is gemakkelijk te onderhouden door middel van wekelijks onderhoud met natuurzeep zoals Carolinzeep of Superfix. Dit geeft de vloer een natuurlijke beschermlaag dat voldoende bescherminig biedt in de meest voorkomende situaties in het huishouden. Bourgondische dallen is een kalkhoudende natuursteen. Dit betekent dat u moet oppassen met zuren zoals azijn en gootsteenontstopper. Dit zijn agressieve middelen die uw natuursteenvloer kunnen beschadigen.

Het plaatsen van Bourgondische dallen vloer

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor uw natuursteen vloer, is het belangrijk dat de natuursteen vloertegels ook vakkundig worden verwerkt zodat het de vloer wordt die u voor ogen heeft. Niets is meer storend dan een natuursteenvloer die niet goed is verwerkt zoals bijvoorbeeld hoogteverschillen, te brede voegen, verkeerde materialen zoals onjuiste kleur voegsel of verkeerd type natuursteenlijm gebruikt.

Kersbergen neemt het plaatsen van de vloer graag voor u uit handen. Samen met een vast netwerk van tegelzetters kunnen wij het plaatsen van uw natuursteen vloertegels verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden