Lekkerkerk

Ruim 10 jaar! Zolang is het al geleden dat de bewoners van deze schitterende woning aan de dijk zijn begonnen met de bouw van hun droomwoning aan de rand van Lekkerkerk. Samen met vrienden kochten zij twee bouwkavels en begonnen zij aan een nieuw avontuur. Om de woning mooi op te laten gaan in de omgeving, hebben zij ervoor gekozen om de woning te bouwen met antieke ijsselstenen. De sfeer die de woning aan de buitenkant heeft, moest worden doorgezet naar het interieur en daarom hebben zij gekozen voor een natuurstenen vloer van Bourgondische dallen type Cedric.

Een woning zoals deze in Lekkerkerk

Een leuk feit is dat de bewoners ons al twee keer hebben weten te vinden. Ruim 10 jaar geleden hebben wij mogen helpen bij het verwezenlijken van de woning door een grote partij antieke ijsselstenen te leveren voor de woning. Afgelopen voorjaar stonden zij opeens weer op de stoep en kwamen kijken of wij hen konden helpen bij de inrichting van de woning, als zijnde een nieuwe vloer. De huidige vloer beviel hen minder goed en zij zochten een vloer die gemakkelijk is in onderhoud en past bij het karakter van de woning. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Bourgondische dallen Cedric in banen van wisselende breedten en lengten.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken