Hoorn

Een perfecte mix van stijlen

Aan de rand van de oude handelsstad Hoorn in de provincie Noord-Holland, pronkt deze prachtige woning. De bewoners hebben er lang op moeten wachten, maar het eindresultaat is schitterend. Het is een mix van modern en industrieel met toetsen van een landelijk interieur. De bewoners hebben gekozen voor een natuurstenen vloer met een robuuste uitstraling, namelijk de Bourgondische dallen Dordogne. Het bijzondere van deze Franse steen is, dat deze in veel verschillende maatvoeringen te verkrijgen is. De bewoners hebben gekozen voor een romaans verband met vijf maatvoeringen. Dit geeft de woning een speels effect en zorgt ervoor dat er geen duidelijk lijnenspel in de ruimte zichtbaar is.

Het onderhoud van de vloertegels zoals in Hoorn

Het onderhoud van deze vloer is zeer gemakkelijk. Wij adviseren om deze vloer te dweilen met een scheut natuurzeep door het dweilwater. Dit geeft de vloer een natuurlijke beschermlaag en zorgt ervoor dat de kans op vlekken minimaal is. Bovendien is het van zichzelf al een vloer waar weinig op te zien valt door het rijke palet aan kleuren en tekening in het gesteente. Mocht er onverhoopt toch een vlek in de vloer komen door bijvoorbeeld koffie, thee of limonade, dan zal deze vanzelf wegtrekken. Bij natuurstenen vloeren zoals deze is het meest belangrijk dat u de vloer tijd geeft om te herstellen.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken