Goudriaan

Wonen in een verbouwde boerderij

Het eind van de verbouwing van hun oude boerderij is voorlopig nog niet in zicht, maar sommige ruimten zijn al opgeleverd met een prachtig resultaat. De bewoners van deze boerderij in Goudriaan doen vrijwel alles zelf. En dat vergt tijd.. Veel tijd. Inmiddels zijn zij al ruim 5 jaar bezig en de verwachting is dat het nog minimaal zo’n periode duurt voordat alles af is. Afgelopen zomer hebben zij de keuken onder handen genomen en hebben zij zelf de vloertegels geplaatst. Er is gekozen voor een natuurstenen vloer van Marokkaanse kalksteen Fez grijs. Deze warmgrijze vloertegels zijn subtiel verouderd en passen uitstekend bij de robuuste uitstraling van de eiken gebinten.

Onderhoud van de natuursteen vloer Fez grijs

De Marokkaanse kalksteen vloer Fez grijs is gemakkelijk in onderhoud en past bovendien perfect bij de landelijke interieurstijlen zoals bij deze woning. De bewoners hebben de vloer, nadat deze is gelegd en gedroogd, behandeld met Superfix. Dit is een transparante beschermwas die ervoor zorgt dat de vloer eenvoudig is te onderhouden. Het wekelijks onderhoud voor deze vloer bestaat uit het dweilen van de vloer met wat natuurzeep zoals Lithofin Wash & Clean door het dweilwater. Dit is een milde natuurzeep die de steen reinigt en bovendien ook voedt. Dit geeft de vloer door de tijd, steeds meer uitstraling en karakter.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken