Dordrecht

Sjoerd en Ingrid verhuisden noodgedwongen twee jaar geleden naar Dordrecht vanuit Etten-Leur. In hun nieuwe woning in Dordrecht hadden zij een vloer van Kersbergen geplaatst, namelijk Belgisch hardsteen gestraald. Toch konden zij hun plek niet vinden in de nieuwe woning en gingen op zoek naar een nieuwe uitdaging: Een nieuwe woning in Dordrecht met een vloer van Bourgondische dallen.

Omdat Sjoerd en Ingrid goede ervaringen met ons hadden en zij het fijn vonden om één aanspreekpunt te hebben voor zowel de levering als ook het leggen van de vloertegels, wilden zij in hun nieuwe woning weer een vloer van Kersbergen. De vorige woning was al een prachtige voorbeeldwoning waar veel lezers van het blad Wonen Landelijke Stijl zich in thuis zouden voelen, maar de nieuwe woning is werkelijk een schot in de roos. Een prachtig interieur met landelijke invloeden en een mooie vloer van grijs-groene Bourgondische dallen. Sjoerd en Ingrid staan dan ook met hun verbouwde woning in Wonen Landelijke Stijl, editie 04/2020.

Wonen Landelijke Stijl in elk detail

Sjoerd en Ingrid hebben ervoor gekozen om de kleine Franse dallen in elke ruimte van de woning te plaatsen. Zo ook in de slaapkamers en badkamer. Dit creëert eenheid en rust. In de woonkamer en keuken is gekozen om de kleine vloertegels in de breedte van de woning te plaatsen. Hierdoor wordt de ruimte optisch verbreed. Aan de wanden is gekozen voor kalkverf van Pure & Original en combineren mooi met de Bourgondische dallen vloer.

Bourgondische dallen als badkamervloer

Omdat de natuurstenen tegels ook in de badkamer worden gebruikt, is het belangrijk dat deze goed worden behandeld met een transparant beschermmiddel zoals Lithofin Vlekstop. Dit verkleint de kans op vlekvorming door zuren van shampoo en doucheschuim. Door dit periodiek aan te brengen op de tegels in de badkamer, krijgen vlekken minder kans en behoudt de tegelvloer zijn stoere uitstraling. De overige ruimten waar de Bourgondische dallen zijn geplaatst zijn niet behandeld met het beschermmiddel, maar worden wekelijks gedweild met een scheut natuurzeep door het dweilwater.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken