Den Haag

Begin 2020 kwamen Yvonne en Arthur in onze showroom om zich te oriënteren op vloertegels voor hun nieuwe woning in Den Haag. Een prachtig nieuwe woning gelegen aan de duinen van de stad. Om de stijl van de woning te laten matchen met de omgeving, waren zij op zoek naar een vloertegel met een mediterraans uiterlijk. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Bourgondische dallen Emelion met een geschuurd oppervlak in wild verband. Deze vloertegels zijn glad van oppervlak en hebben licht aflopende randen, waardoor het zogenaamde kusseneffect ontstaat.

Onderhoud van de natuursteen vloer Emelion

Deze vloer in Den Haag is vrij eenvoudig te onderhouden. Nadat de tegelzetter de tegels heeft geplaatst, moet de natuursteen vloer eerst goed drogen. Dit duurt circa 3-4 weken. Daarna kun je de vloer behandelen met Superfix onderhoudswas. Dit is een melkachtige was die de vloer bescherming geeft tegen morsen van vloeistoffen zoals koffie, thee etc. Het wekelijks onderhouds bestaat uit het dweilen van de vloer met afwisselend uitsluitend schoon water of water met een scheut natuurzeep er doorheen.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken