De Lier

Inmiddels mogen wij onszelf bijna hofleverancier van De Lier noemen als het gaat om natuurstenen vloeren die wij hebben geleverd in deze plaats in het Westland. Zo ook bij Didi en Patrick die afgelopen zomer de sleutel van hun woning kregen. Al ruimschoots voor de overdracht van de sleutel waren de plannen voor het interieur al gemaakt en was Didi al verschillende keren door het land gereden op zoek naar spullen voor het interieur. Via kennissen, die bij ons ook een natuurstenen vloer hebben gekocht, zijn zij uiteindelijk ook bij ons geweest.

Het stel zocht een speelse vloer met warme grijs-/levertinten die bovendien gemakkelijk was in het onderhoud. De keuze is uiteindelijk gevallen op de Bourgondische dallen Dordogne in het groot romaans verband en is geplaatst in zowel de woonkamer als ook de keuken.

Vloer van oude waalstenen

In de hal en het kantoor is gekozen voor onze oude gezaagde waalstenen. Deze zogenaamde bricks hebben een grijs/blauwe uitstraling en passen goed bij de Bourgondische dallen vloer. Een leuk detail is dat Patrick de gehele vloer van Bourgondische dallen als ook de bricks zelf heeft geplaatst. Dit geeft volgens ons alleen maar meer voldoening van het eindresultaat dat werkelijk prachtig is!

Nadat de vloer is gelegd en gedroogd, hebben zij de vloer van oude waalstenen behandeld met Superfix onderhoudswas. Dit is een melkachtige was dat zorgt voor een heel subtiele glans op de vloer. Bovendien zorgt het ervoor dat het oppervlak wordt verdicht en de kans op vlekken verkleint. De Bourgondische dallen vloer heeft geen speciaal onderhoud nodig en volstaat met een wekelijkse dweilbeurt met water en af en toe een scheut zeep. Uiteraard is het ook mogelijk om de vloer te behandelen met een transparant impregneermiddel zoals Lithofin Vlekstop of Sealguard transparant impregneer.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken