Culemborg

Op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland is de plaats Culemborg te vinden waar deze prachtige nieuwbouwwoning is te vinden. De bewoners kunnen na een lang stadium van voorbereiding, bouw en afbouw eindelijk genieten van het prachtige eindresultaat.

De bewoners van de woning hebben na een grondige speurtocht op het internet een bezoek gebracht aan onze showroom. Omdat de woning een vrij moderne inrichting zou krijgen, moest er een vloer worden geplaatst welke voldoende contrast geeft en zorgt voor warmte en sfeer. Een tweede wens van de bewoners was dat de vloer gemakkelijk in onderhoud is, vanwege de landelijke omgeving waarin zij wonen.

Een gemakkelijk te onderhouden vloer van Bourgondische vloertegels

Na een ronde door onze showroom viel het oog van de bewoners op de Bourgondische dallen Emelion. Dit zijn vloertegels van Marokkaanse kalksteen en worden gekenmerkt door de zachte pasteltinten, varierend van licht beige tot bruin en optioneel zelfs grijstinten. Deze grijstinten worden, indien gewenst, erbij geleverd en worden als strooitegels door de vloer verwerkt. Hierdoor ontstaat een meer levendige vloer met hier en daar wat speelse grijze tegels ertussen.

Deze natuurstenen vloertegels zijn, nadat ze zijn verwerkt, behandeld met het onderhoudsmiddel Superfix. Dit geeft de vloertegels een subtiele glans en vergemakkelijkt het onderhoud. Nadat de vloertegels zijn behandeld met Superfix, volstaat het wekelijks onderhoud van de vloer met een scheut natuurzeep zoals Lithofin Wash & Clean door het dweilwater.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken