VRAAG / OFFERTE

Bourgondische dallen – Trans grey light

Natuursteen vloer – Trans Grey

De natuursteentegel Trans Grey is een kalksteen met een levendig karakter. Vrijwe elke tegel is beaderd en kleurtinten van grijs en beige wisselen elkaar prachtig af. De Trans Grey kan op diverse manieren worden berwerkt, waaronder de afwerking verouderd zoals op onderstaande foto’s te zien is.

 

‘De structuur van deze natuursteenvloer is kenmerkend voor de Trans Grey’

Naast vloertegels van Trans Grey zijn er ook muurstrips en bricks te verkrijgen in hetzelfde materiaal, waarbij het oppervlak van de muurstrips breukruw en grof is. Bij de natuursteen bricks is het oppervlak getrommeld en is de maatvoering 5 x 15cm of 5cm x vrije lengten. 

demo1

Onderhoud van uw natuursteen vloer

Veel natuursteen vloeren waaronder deze kalksteen vloer Trans Grey zijn gemakkelijk te onderhouden met behulp van natuurzeep. Door periodiek te dweilen met natuurzeep ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op uw vloer, dat bescherming biedt tegen de meest voorkomende situaties in het huishouden.

 

Omdat de natuursteenvloer Transgrey en vele anderen kalkhoudend zijn, moet u in het huishouden wel oppassen met bijtende middelen zoals Antikal en Azijn. Dit zijn agressieve middelen en tasten uw vloer aan. 

 

Plaatsen van de natuursteen vloer Trans Grey

Wanneer u uw droomvloer heeft gevonden, is het belangrijk dat deze vloertegels ook vakkundig worden verwerkt zodat het de vloer wordt die u voor ogen heeft. Niets is meer storend dan vloeren die niet juist zijn verwerkt zoals geen egale vloer, te brede voegen of verkleuring door verkeerd gebruik van verwerkingsmaterialen.

 

Kersbergen neemt het plaatsen van de vloer graag voor u uit handen. Samen met ons vaste netwerk van tegelzetters kunnen wij het plaatsen voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

demo2
Wilt u meer informatie over onze natuursteen dallen Trans grey verouderd?