VRAAG / OFFERTE

 

Bourgondische dallen Saint Emelion

Een natuurstenen vloer in zachte pasteltinten

Deze Bourgondische dallen zijn afkomstig uit Marokko en wordt gekenmerkt door zachte beige- en bruintinten. Deze natuurstenen vloer heeft veel overeenkomsten met de Bourgondische dallen Provence, maar is toch uniek in zijn uitstraling door zijn matheid en ietwat zachtere pasteltinten. 

 

Deze prachtige Bourgondische dallen zijn te verkrijgen in een stoere robuuste afwerking, waarbij het oppervlak is gezandstraald, geborsteld en gebouchardeerd. Door de natuursteen tegel te zandstralen, krijgt het een verfijnde structuur en ontstaat er een wat ruwer oppervlak.  

 

De Saint Emelion is eveneens op bestelling te verkrijgen in andere bewerkingen zoals geschuurd met licht aflopende randen of geborsteld. Bovendien kunt u ervoor kiezen om enkele grijze tegels van Fez Gris toe te voegen aan uw vloer. Dit geeft de vloer een wat meer speelse uitstraling. 

Verwerking van de Saint Emelion vloertegels

De Saint Emelion is een kalkachtige vloertegel, wat betekent dat deze in een zuurarme flexibele tegellijm verwerkt moet worden die geschikt is voor natuursteen. Wanneer de tegels zijn geplaatst, kan de natuursteen vloer worden gevoegd met een lichte voegkleur naar keuze,  zoals zilvergrijs, zandbeige of pergamon. Belangrijk is dat het voegsel dat wordt gekozen, geschikt is voor kalksteen vloeren.

 

Bescherming en onderhoud

Wanneer de natuursteen vloer is geplaatst en goed is gedroogd, kan de vloer op verschillende manieren worden beschermd en onderhouden. Welke producten u hier het best voor kunt gebruiken, is afhankelijk van de ruimte waarin de vloertegels worden gebruikt en uw wensen en eisen aan het onderhoud van de vloertegels. 

Wilt u meer informatie over onze natuursteen dallen Saint Emilion?