VRAAG / OFFERTE

 

Bourgondische dallen Provence

Franse kalksteen in warme beige en bruintinten

Bourgondische vloeren Provence

Deze Franse kalksteen is een type vloertegel ideaal voor gebruik in elke ruimte. Door de zachte bruin- en beigetinten is deze vloertegel een perfecte match met een landelijk interieur. 

 

‘Bourgondische dallen worden mooier naar mate erop wordt geleefd’

Veel mensen kennen de Bourgondische dallen van foto’s waarop een oude hoeve of kerk te zien is met daarin een prachtig sleetse natuursteen vloer. Deze doorleefde uitstraling is ontstaan door het intensieve gebruik van de vloer al die jaren en is door het gebruik juist alleen maar mooier geworden.

 

Deze doorleefde uitstraling is prachtig nagebootst op deze Bourgondische dallen Provence, waarbij het oppervlak grof is geborsteld en de randen verouderd. Deze vloer is als voorbeeldvloer in de showroom in Ameide te bekijken.

demo2
    Sorry, no posts matched your criteria.
    Sorry, no posts matched your criteria.
    Sorry, no posts matched your criteria.

 

Onderhoud van een Bourgondische dallen vloer

 

Het onderhoud van de meeste Franse kalksteen vloeren is gemakkelijk. Door uw vloer wekelijks te dweilen met een klein scheutje natuurzeep door het dweilwater, ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op uw natuursteen vloer.

Wanneer er bijvoorbeeld koffie, thee of iets dergelijks op de vloer valt, biedt deze natuurlijke beschermlaag voldoende tijd om de vlek op te ruimen. Heeft u gemorst en het niet opgemerkt? Geen nood, vrijwel elke vlek trekt na verloop van tijd vanzelf weg. 

demo1
Wilt u meer informatie over onze Bourgondische dallen vloeren Provence?