VRAAG / OFFERTE

 

Bourgondische dallen Montpellier

Bourgondische dallen Montpellier. De kalksteen vloer die toepasbaar is in ieder interieur

De Bourgondische dallen Montpellier is één van de nieuwere vloeren in ons assortiment. De  zacht grijs-beige pasteltint geeft voor een warme uitstraling en zorgt ervoor dat het momenteel één van de best verkopende vloeren is. Deze kalksteen vloer ondergaat maar liefst drie verschillende bewerkingen om zijn unieke uitstraling te krijgen. De tegels worden eerst gezandstraald. Daarna worden de tegels licht gebouchardeerd en als laatst worden de tegels licht geborsteld.

 

Deze Bourgondische dallen zijn, na behandeling met een beschermlaag zoals Superfix onderhoudswas, gemakkelijk in onderhoud.  Door het lichte oppervlak van deze vloertegels is het bovendien een vloer waar u weinig vuil op zult zien.

Wilt u meer informatie over onze Bourgondische dallen Montpellier?

Verwerking van de Montpellier vloer

De Bourgondische dallen Montpellier kunt u het best plaatsen in een flexibele tegellijm welke geschikt is voor natuursteen tegels. De meest voorkomende situatie is dat uw woning wordt opgeleverd met een cementdekvloer. Wanneer de cementdekvloer voldoende heeft gedroogd, bent u klaar om de tegels te (laten) plaatsen.

Bent u van plan om de tegels zelf te plaatsen of heeft u een tegelzetter in de hand genomen die vragen heeft over de verwerking van deze Bourgondische dallen? Neem contact met ons op en wij geven u graag legadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw dallen vloer op de juiste manier wordt geplaatst en kunt u jaren genieten van deze robuuste vloer.

 

Deze Bourgondische dallen zijn minder geschikt voor buiten. De steen is niet geheel vorstvrij, wat betekent dat de tegels door weersinvloeden schade op kunnen lopen.

 

Het onderhoud van deze vloertegels

Nadat de vloer is geplaatst en voldoende is gedroogd, kunt u de vloer behandelen met Superfix onderhoudswas. Dit geeft de vloer een beschermlaag en zorgt ervoor dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer. Als wekelijks onderhoud volstaat het dweilen van de vloer met een scheutje Superfix door het dweilwater.

 

Formaten

Banen 40,6/50cm breed x wisselende lengten. Dikte circa 2cm

Banen 60cm breed x wisselende lengten. Dikte circa 2cm

Wilt u meer informatie over onze Bourgondische dallen Montpellier?