VRAAG / OFFERTE

Kleine dalletjes van Marokkaanse kalksteen is hét alternatief voor de gesmoorde plavuizen

Kleine vloertegels van Marokkaanse kalksteen in zachte grijstinten

De kalkstenen uit Marokko zijn te herkennen aan de zachtere pasteltinten en de eindeloze variatie in bewerkingen. Zo zijn de Bourgondische dallen Montpellier, Fez Gris en Saint Emelion hier goede voorbeelden van. Naast groot formaat vloertegels, zijn deze Bourgondische dallen ook in klein formaat te verkrijgen in 15 x 15cm en in wildverband met een breedte van 20cm. 

 

Samen met de Marokkaanse groeve hebben wij een kleurenpalet geselecteerd die bestaat uit warme grijstinten met af en toe een vleugje bruin erin. Dit geeft de vloer net wat meer warmte en uitstraling. Zeker de kleine vloertegels in 15 x 15cm lijken veel op de oude gesmoorde estriken, maar hebben wel het voordeel dat deze vrijwel gelijk van dikte zijn en dus gemakkelijk zijn te verwerken.

Deze vloer hebben wij als voorbeeldvloer in onze toonzaal in Ameide geplaatst. U bent van harte welkom om de kleine dallen in het echt te komen bekijken.

 

De Bourgondische dallen mix is een prachtig kleine natuursteen vloertegel, beschikbaar in de maatvoering 15x15cm en 20x20cm. Juist door het kleine formaat ontstaat een mooi sfeervol geheel met diverse kleurtinten.

 

De Bourgondische dallen Bourgogne mix is bovendien gemakkelijk in onderhoud. Door het wekelijks dweilen met Superfix is de vloer in de meeste situaties voldoende beschermd tegen vlekken.

Wilt u meer informatie over onze Bourgondische dallen Marokkaans grijsmix?