VRAAG / OFFERTE

 

Bourgondische dallen Dhoughi mix

Zachte grijstinten in de Bourgondische dallen Dhoughi

Bourgondische dallen in pasteltinten

Deze vloer van Bourgondische dallen is een creatie van ons en de groeve en wordt gekenmerkt door de zachte subtiele kleurverschillen in het gesteente. Het is een mix van drie verschillende steensoorten en worden allemaal handmatig verouderd. De zachte kleuren in de vloertegel zorgen samen met de robuuste bewerking voor het echte Bourgondische gevoel.

 

In de Bourgondische dallen Dhoughi mix zijn drie kleurtinten te vinden. Deze kleurtinten zijn ook als losse vloer te bestellen. Wanneer u een afzonderlijke kleur mooi vindt, dan is deze ook als vloer te bestellen. Zo kunt u ervoor kiezen om meer donker grijze tegels als ook licht grijs-beige tegels aan de mix toe te voegen.

 

De vloer wordt, nadat deze is geplaatst en voldoende is gedroogd, behandeld met een beschermlaag van Superfix. Dit geeft de vloer een subtiele glans en zorgt bovendien voor bescherming tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden.

Wilt u meer informatie over onze Bourgondische dallen Dhoughi mix?

Het plaatsen van de Bourgondische dallen Dhoughi

De Bourgondische dallen Dhoughi mix kan eenvoudig worden verwerkt in een flexibele zuurarme tegellijm die geschikt is voor natuursteen tegels. Wanneer u de vloertegels gaat plaatsen, let dan goed op dat u goed de tegels door elkaar mixt vanwege de kleurschakering. Maak bijvoorbeeld gemixte stapels zodat u tijdens het leggen van de vloer, deze gemakkelijk kunt pakken. Als de Bourgondische dallen op meerdere pallets worden geleverd, zorg er dan voor dat alle kratten worden gemixt. Dit is om mogelijk kleurverschil in de vloer te voorkomen.

 

Het leggen van vloertegels door tegelzetters

Ziet u het niet zitten om de vloer zelf te leggen, dan kunt u het best een tegelzetter inschakelen die ervaring heeft met natuurstenen vloertegels. In natuursteen is er vrijwel altijd enig maatverschil in de tegels. Dit maatverschil kan eenvoudig worden opgevangen in het lijmbed dat onder de tegels wordt aangebracht, maar dit betekent wel dat de tegelzetter hier rekening mee moet houden.

 

Wilt u het legwerk door ons laten verzorgen, dan regelen wij dit graag voor u. Wij hebben een  vast team van tegelzetters om ons heen die met veel plezier en passie de Bourgondische dallen voor u plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze Bourgondische dallen Dhoughi mix?