VRAAG / OFFERTE

 

Bourgondische dallen Beaune

Een Franse kalkstenen vloer met een divers kleurenpalet

Dat is wat deze vloer kenmerkt! In deze vloer komen allerlei kleuren terug, variërend van zacht beige tot diep bruin en zelfs donker grijstinten. Deze Bourgondische dallen zijn afkomstig uit Frankrijk en kunnen op verschillende manieren worden bewerkt. Hierdoor wordt het mogelijk dat deze tegels toepasbaar zijn in zowel landelijke woningen als ook moderne interieurs.

 

In onze showroom hebben wij deze kalkstenen vloer in verschillende bewerkingen als voorbeeldvloeren geplaatst in vakken van circa 8m2. Zo krijgt u een goede indruk van het kleurenpalet en de mogelijkheden in bewerkingen. U bent van harte welkom om deze prachtige Bourgondische dal in het het echt te komen bewonderen.

Wilt u meer informatie over onze Bourgondische dallen Beaune vloeren?

Verwerking van de vloertegels

De meeste Bourgondische dallen, waaronder deze Franse kalksteen, kunt u het best verwerken in een zuurarme flexibele tegellijm welke geschikt is voor natuurstenen vloeren. Ook is het belangrijk dat u zuurvrij voegsel gebruikt, welke geschikt is voor natuurstenen vloertegels.

Let bij deze vloer op dat de tegels niet direct geplaatst mogen worden op een verse cementdekvloer. Dit kan vlekken in uw vloer veroorzaken die vrijwel niet zijn te verwijderen.

 

Onderhoud van de Bourgondische dallen Beaune

Het onderhoud van deze vloertegels is eenvoudig. In de meeste situaties volstaat een wekelijkse dweilbeurt met een scheut natuurzeep zoals Lithofin Wash & Clean of Sealguard Stone Clean door uw dweilwater. Hierdoor ontstaat na enige tijd een natuurlijke beschermlaag die bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukken in het huishouden, zoals het morsen van koffie, thee of sap.

Heeft u geen tijd om de vloer wekelijks te dweilen of wilt u niet wachten tot de natuurlijke beschermlaag op de vloer ontstaat, dan kunt u de vloer ook behandelen met een impregneer zoals Lithofin Vlekstop of Sealguard Gold Label. Dit zijn beide transparante beschermmiddelen die direct na aanbrengen als volwaardige beschermlaag van uw vloer dienen.

 

Beschikbare maatvoeringen Bourgondische dallen Beaune

20 x 20cm. Dikte 2cm

30 x 30cm of banen 30cm breed x wisselende lengten. Dikte 2cm

40,6 x 40,6cm of banen 40,6cm breed x wisselende lengten. Dikte 2cm

50 x 50cm of banen 50cm breed x wisselende lengten. Dikte 2cm

61,1 x 61,1cm of banen 61,1cm breed x wisselende lengten. Dikte 2cm

*Niet elke maatvoering is mogelijk in verschillende bewerkingen