Ameide

Na het heel lang de verbouwing te hebben uitgesteld vanwege diverse redenen, is afgelopen zomer dan eindelijk de gehele benedenverdieping van de woning van Koen en Corrie verbouwd. Koen is al jarenlang dé aangewezen persoon voor zijn kinderen en familie wanneer het gaat om klusjes, maar nu was het eigen huis in Ameide aan de beurt. De bewoners hebben jarenlang genoten van een parketvloer, maar hebben voor hun nieuwe interieur toch gekozen voor een natuurstenen vloer. Één van de redenen hiervoor, was de wens voor vloerverwarming om te gebruiken als hoofdverwarming.

Het interieur begint volgens velen bij de keuze van een vloer. Dit gold ook voor Koen en Corrie. Samen kwamen zij bij ons in de showroom en hebben verschillende vloeren bekeken. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Bourgondische dallen Montpellier. Dit is een lichte kalkstenen vloer met een licht verouderde afwerking. Om de vloer speels te laten ogen, is gekozen voor een banenverband in verschillende breedten.

Plaatsing van de Bourgondische dallen vloer Montpellier in Ameide

Koen is erg handig en heeft inmiddels meer woningen verbouwd dan veel andere bouwbedrijven. Hij heeft er dan ook voor gekozen om de vloer zelf te plaatsen. Met het legadvies van ons en uitleg over de materialen die je bij het verwerken nodig hebt, is het een prachtig eindresultaat geworden. De bewoners hebben ervoor gekozen om de kleur voeg zo dicht mogelijk af te stemmen op de tegels. Hierdoor vallen de voegen nauwelijks op en toont het als één geheel.

Bourgondische dallen Montpellier: een praktische vloer in onderhoud

De bewoners in Ameide, hadden wel eerder natuursteen vloeren gezien, maar waren toch huiverig om de keuze te maken voor zo’n vloer. Dit kwam voornamelijk door de verschillende verhalen over het onderhoud van een natuurstenen vloer. Na een rondleiding in onze showroom en uitleg over de mogelijkheden en verschillen in natuursteen vloeren, waren zij overtuigd. De vloer die zij hebben gekozen, wordt na het leggen en drogen, behandeld met Superfix. Dit maakt de vloer praktisch in gebruik. Het wekelijks onderhoud is daarna uitsluitend dweilen met een scheutje natuurzeep in het dweilwater.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken