Bourgondische dallen in oude boerderij
Almelo

Almelo

Iets boven de stad Almelo, staat deze geheel verbouwde boerderij. De afgelopen jaren hebben de bewoners vrijwel alles aan de woning verbouwd en hebben de boerderij toekomstbestendig gemaakt om tot hun oude dag te genieten van het landelijke leven. Er is gekozen om de woning drempelloos te maken, waarbij het oog is gevallen op een vloer van Bourgondsche dallen in zachte pasteltinten.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Dhoughi mix

Een natuurstenen vloer met zachte grijstinten

De bewoners hebben lang getwijfeld over het type vloer dat zij in hun woning wilden toepassen. Een parketvloer vonden zij prachtig, maar dit combineerde minder goed met de keuken die zij hadden uitgezocht. Ook wilden zij vloerverwarming als hoofdverwarming toepassen in de woning en waren zij van mening dat een tegelvloer beter geschikt is.

Na het eindeloos afstruinen van het internet en vrijwel elke afbeelding van vloeren te hebben bekeken, zijn de bewoners in de auto gestapt en hebben onze showroom in Ameide bezocht. Het oog viel snel op één van onze nieuwste vloeren, de Bourgondische dallen Dhoughi mix. Deze natuursteen vloer is een mix van drie verschillende steensoorten met een vrij grof bewerkt oppervlak. Dit geeft de vloer karakter en sfeer en past perfect in een woning met landelijk interieur.

of bel 0183 – 60 09 93

Bourgondische dallen in wildverband

De voorbeeldvloer van de Bourgondische dallen Dhoughi mix is in onze showroom in wildverband geplaatst met breedten van 40/50 en 60cm. Door de wisselende lengten van de natuurstenen tegels en de subtiele kleurverschillen, ontstaat een speelse vloer. De bewoners vonden het wildverband schitterend en hebben dan ook gekozen voor dezelfde maatvoering voor hun woning.

Deze vloer wordt nadat deze is gelegd, behandeld met een beschermlaag van Superfix. Dit geeft de vloer een subtiele glans en biedt bovendien bescherming tegen vlekken zoals het morsen van koffie, limonade of thee. Het wekelijks onderhoud van deze vloer bestaat verder uit het dweilen met een scheut van dit middel door het dweilwater.

Bourgondische dallen bekijken in onze showroom

Bent u verliefd geworden op de afbeeldingen of wilt u meer weten over ons assortiment Bourgondische vloertegels? Kom langs in onze showroom in Ameide. In de showroom hebben wij een grote collectie Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren geplaatst. Zo krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden in natuursteen en helpen wij u graag verder met uw zoektocht naar de ideale vloer voor uw woning.

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden