Home >Bourgondische dallen >Bourgondische dallen Beaune

Bourgondische dallen Beaune

Bourgondische dallen Beaune selected

Afwerking: rustiek met afgeschuinde kanten

Bourgondische dallen Abbaye de Beaune ' selected'  is een zeer harde Franse kalksteen rechtstreeks uit de Bourgondische groeves. Een kenmerk van deze Bourgondische dallen is de schitterende kleurschakering van deze Franse kalksteen. Bij deze vloer is een speciale selectie op kleur gemaakt. De meest donkere tegels zijn niet in de selectie opgenomen, waardoor een rustiger beeld ontstaat. De Bourgondische dallen Abbaye de Beaune is te verkrijgen in diverse afwerkingen varierend van strakke kanten met een gezoet of geborsteld oppervlak, een licht verouderde afwerking of afwerkingen die zeer dicht bij de uitstraling van de antieke Bourgondische dallen komen.

Op onderstaande foto's ziet u de Bourgondische dallen in de afwerking ' rustiek + afgeschuinde kanten' . Deze afwerking houdt in dat het oppervlak handmatig is verouderd en de kanten licht zijn afgeschuind. Hierdoor ontstaat het zogenoemde kussen-effect.

bourgondische dallen
franse kalksteen
burgundic limestone
french limestone
bourgondische dallen


Vragen over Bourgondische dallen Beaune?

Wilt u meer weten over Bourgondische dallen Beaune of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten


  1. Bourgondische dallen Niveaux Gris
    Niveaux de gris

  1. Bourgondische dallen Dordogne
    Dordogne (1)

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen VOF -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
Info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393