Bourgondische dallen

Een Bourgondische dallen vloer creëert warmte en sfeer in uw woning

Bourgondische dallen is een term die al jaren wordt gebruikt voor de Franse kalksteen uit de omgeving van Bourgondië.

Veel mensen associëren de Bourgondische dallen met het landelijke wonen waarbij de vloertegel tegen een stootje kan en gemakkelijk is te onderhouden.

Voordelen Bourgondische dallen:

  • Lange levensduur en onderhoudsarm
  • Passend in elk interieur
  • Keuze uit een groot kleurenpalet
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Vele afwerkingsmogelijkheden

of bel 0183 – 60 09 93

Bourgondische dallen


De typerende uitstraling van Bourgondische dallen

Tegenwoordig wordt de term ‘Bourgondische dallen’ voor vrijwel elke natuurstenen vloer met een sleetse uitstraling gebruikt. Dit betekent niet dat elke vloertegel die de naam ‘Bourgondische dal’ krijgt, uit Frankrijk afkomstig is. Het land van herkomst doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de natuurstenen vloer.

De verschillen tussen de Franse Bourgondische dallen en de overige natuurstenen vloeren zijn vaak de mogelijkheden in maatvoering en keuze in bewerkingen. Hierbij zijn de mogelijkheden bij de Franse dallen ruimer en kan er bovendien ook vaak maatwerk hiervan worden geleverd.

In onze showroom hebben wij diverse grote voorbeeldvloeren van Bourgondische dallen afkomstig uit Frankrijk en andere landen als Marokko, Italië en Roemenië liggen met elk weer een andere afwerking. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom om ze in het echt te komen bewonderen.

De afwerkingsmogelijkheden van Bourgondische dallen

De Bourgondische kalksteen krijgt zijn uitstraling door de eigenschappen van de steen, maar ook door de afwerking die uiteindelijk op het gesteente wordt toegepast. Zo kun je de vloertegels laten borstelen, zoeten, zandstralen of juist een combinatie van verschillende bewerkingen.

of bel 0183 – 60 09 93

Op zoek naar een natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.