Bourgondische dallen onderhoud

Bourgondische dallen onderhoud

Bourgondische dallen zijn echte tijdloze, authentieke én exclusieve vloeren. Bij goed onderhoud aan uw bourgondische dallen kunt u hier levenslang woonplezier van hebben. Graag vertellen wij u meer over de verschillende soorten onderhoud en onze adviezen hieromtrent.

Naast nuttige onderhoud tips & tricks voor uw bourgondische dallen, hebben wij ook een prachtig assortiment aan natuurstenen vloeren.

of bel 0183 – 60 09 93

Bourgondische dallen onderhoud

Openingstijden

ma - vrij: 08.00 - 17.00 uur
zaterdag: 09.00 - 16.30 uur

50+ varianten tegels 50+ varianten tegels
Grote voorraad Grote voorraad
Persoonlijk contact Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier Levenslang woonplezier
Uitgebreide showroom 400 m2 showroom

Impregneren voor extra bescherming

De extra bescherming die een geïmpregneerde vloer biedt heeft vele voordelen. Uiteraard is uw vloer beter beschermd tegen zowel vlekken als slijtage, aangezien het vuil en stof minder snel aan de vloer blijft plakken.

Hierdoor wordt niet alleen het onderhoud aan uw bourgondische dallen gemakkelijker. Ook zorgt de extra bescherming ervoor dat een geïmpregneerde vloer langer meegaat dan een niet-geïmpregneerde vloer.

Bovendien is het ook nog mogelijk om een kleur verdiepend impregneermiddel te gebruiken. Zoals de naam al verraadt, kunt u de vloer zo meer kleur meegeven.

Dagelijks onderhoud Bourgondische Dallen

Met geïmpregneerde Bourgondische Dallen kiest u voor een sfeervolle vloer die relatief weinig onderhoud nodig heeft. Dagelijks onderhoud aan uw Bourgondische Dallen is alleen noodzakelijk wanneer er schurende materialen op uw vloer liggen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan zand of stenen, die krassen in uw vloer kunnen veroorzaken. Deze kunt u dan het beste verwijderen met een zachte bezem.

of bel 0183 – 60 09 93

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden