Zoelmond

Midden in de Betuwe staat de prachtige woning geheel opgetrokken uit oude handgevormde ijsselstenen. Deze stenen zijn bijzonder omdat ze allemaal handmatig zijn schoongemaakt en gesorteerd zodat zij weer opnieuw kunnen worden gebruikt. Vanwege het grillige en handgevormde karakter ontstaat er direct sfeer in en om de woning en geeft het mensen de indruk als of de woning er al jaren staat.

Deze indruk wordt verder doorgevoerd in het interieur waar er oude balken zijn gebruikt en er vloeren zijn gekozen van oude plavuizen en Belgisch hardsteen zoals te zien op de foto’s. Hoewel het Belgisch hardsteen nieuwgemaakt is, heeft het wel de uitstraling van een oude vloer vanwege de getrommelde randen van elke tegel. Het oppervlak van deze vloertegels is geborsteld.

Verwerking van het Belgisch hardsteen

Wanneer u uw droomvloer eindelijk heeft gevonden, is het belangrijk dat deze goed wordt geplaatst. Hoewel de meeste tegelzetters wel ervaring hebben met het plaatsen van natuursteen vloertegels, is het belangrijk dat de juiste materialen van lijm en voegsel worden gebruikt.

Daarom geven wij graag advies over het gebruik van lijm- en voegmiddelen voor uw natuursteenvloer.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken