Stolwijk

Op een stralende dag als deze genieten van het heerlijke weer in je eigen achtertuin. Dat was de insteek van de bewoners van deze woning in Stolwijk. Prachtige weidsgezichten over de polders met in de verte een kudde koeien die rustig grazen. De woning staat aan de rand van het dorp omgeven door weilanden. Dit betekent dat er vaak wind staat. Daarom wilden zij een plek creëren in de tuin, waar zij in elk jaargetijde kunnen genieten van de natuur.

Na enig denkwerk is er besloten om een luxe tuinhuis te bouwen aan de rand van het perceel. Een robuust gebouw met eiken gebinten en een prachtige natuurstenen vloer van Belgisch hardsteen Abdij. Deze vloer is geplaatst zowel in het gebouw en doorgeplaatst op het aangrenzende terras.

Genieten van het buitenleven

Het is haast een idyllisch tafereel zoals op de foto’s, met een prachtig strak blauwe lucht en fel groen gras. De bewoners kunnen in het luxueuze buitenverblijf eindeloos genieten van de natuur. In de zomermaanden kunnen de wanden worden geopend, waardoor er een panorama-uitzicht ontstaat.

In de koudere wintermaanden kan de houtkachel worden gebruikt en is het heerlijk vertoeven met een goed glas warme chocomelk. Wilt u meer weten over de Belgisch hardstenen vloer die deze bewoners in Stolwijk hebben gebruikt voor hun buitenverblijf, neem dan contact met ons op.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken