Rotterdam

Deze bewoners in Rotterdam wilden het buitengevoel naar binnen doortrekken en hebben ervoor gekozen om de natuursteen vloertegels van Marokkaanse kalksteen Emelion zowel binnen als ook buiten te gebruiken. De natuursteen vloer is gelegd in wildverband in banen van 40 en 50cm breed x wisselende lengten en heeft een licht kleurenpalet van pasteltinten. De bewoners hebben ervoor gekozen om de vloer te verrijken met grijstinten door deze als strooitegels in de vloer te verwerken.

Het onderhoud van de natuursteen dallen Emelion

Deze natuursteenvloer heeft, vanwege zijn bewerking, een licht open structuur. Daarom raden wij aan om de vloer, nadat deze is gelegd en voldoende is gedroogd, te behandelen met Superfix onderhoudswas. Deze onderhoudswas geeft uw vloer een beschermlaag die bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden.

Leggen van natuursteen vloertegels Emelion

Heeft u uiteindelijk uw gewenste natuursteen vloer uitgekozen, is het meer dan wenselijk dat deze ook vakkundig voor u wordt geplaatst. Wij raden aan om een goede tegelzetter aan te nemen die verstand heeft van het verwerken van natuursteen vloertegels. U kunt er ook voor kiezen dat wij het leggen voor u verzorgen. Samen met ons vaste netwerk van tegelzetters zorgen wij ervoor dat de uitgekozen vloer goed wordt geplaatst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Wil je onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken