Molenlanden

Molenlanden

In de gemeente Molenlanden in de provincie Zuid Holland staat deze prachtig verbouwde woning met een Belgisch hardstenen vloer. De natuurstenen vloertegels hebben de kenmerkende blauw-grijze uitstraling en zijn zowel aan het oppervlak als ook de randen licht verouderd.

De bewoners waren op zoek naar een natuurstenen vloer die past bij de rest van het interieur en het karakter van de woning ondersteunt. Zo kwamen zij, na enig speurwerk op internet, in onze showroom in Ameide terecht. Na een gesprek met Johan (eigenaar Kersbergen), was het voor de bewoners duidelijk: Het wordt een vloer van Belgisch hardsteen. Door de vrijwel eindeloze mogelijkheden in bewerkingen in het Belgische blauwsteen, kon de klant de bewerking vrijwel zelf samenstellen. Uiteindelijk is er gekozen voor een verouderde hardstenen tegel met een geschuurd oppervlak met verouderde randen. Deze bewerking wordt ook wel Belgisch hardsteen Pastorij genoemd. Deze vloertegel is te verkrijgen in verschillende maatvoeringen tot een maximale breedte van 60cm x wisselende lengten.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Pastorij

Eindeloze mogelijkheden in Belgisch hardsteen

Bent u ook op zoek naar een vloer voor uw nieuwe of verbouwde woning, maar u twijfelt welke vloer past bij uw gezinssituatie? Of ziet u door alle bomen het bos niet meer en wordt u overweldigt door het aanbod? Bekijk dan ons overzicht van Belgisch hardsteen vloeren. Dit is een overzicht van de meest verkochte bewerkingen Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen vloeren bekijken in onze showroom

Spreken de afbeeldingen u aan en wilt u meer weten over de mogelijkheden in het blauwe hardsteen? Bezoek vrijblijvend onze showroom. In de showroom hebben wij verschillende voorbeeldvloeren van Belgisch hardsteen verwerkt in vakken van 10m2. Zo krijgt u een goede impressie van de uitstraling van de vloer. Samen met u gaan wij graag op zoek gaan naar de Belgisch hardstenen vloer die past bij uw wensen.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden