IJsselstein

De bewoners van deze nieuwe woning in IJsselstein wonen inmiddels al enige tijd in hun nieuwe woning, maar nog steeds genieten ze van elke keuze die zij destijds hebben gemaakt. Zo was de vraag of een natuurstenen vloer wel geschikt was voor hun gezinssituatie en of een vloer van Belgisch hardsteen niet te donker zou zijn voor de woning. Niets is minder waar! De woning is een heerlijk lichte woning met veel raampartijen en dus lekker veel daglicht. Daarom past deze vloer van Belgisch hardsteen geborsteld perfect in het interieur. Omdat de bewoners een vrij modern interieur voor ogen hadden, is er gekozen voor een strak gezaagde vloertegel met een geborsteld oppervlak. Juist door de aanwezigheid van de fossielen in het gesteente en de minieme kleurschakeringen, veroorzaakt door de raamzaag waarmee het Belgisch hardsteen wordt gezaagd, ontstaat een speelse vloer.

Keuze maatvoering vloertegels zoals in IJsselstein

De bewoners hoefden er niet lang over na te denken welke maatvoering van tegels zij wilden. Het moest een grote vloertegel zijn die een speelse uitstraling heeft. Al snel kwamen zij uit op een banen verband met wisselende lengten. De breedte van elke baan is 60cm. Dit geeft de woning een ruimtelijk effect. Bovendien zijn de banen in de breedte van de woning geplaatst. Dit maakt de ruimte optisch gezien, breder.

Vloeren van Belgisch hardsteen zijn vrijwel in ieder interieur toepasbaar. In de meer moderne woningen, maar ook zeker in de landelijke interieurs past de blauwe steen uit Henegouwen perfect. Het hardsteen is in bijna 80 verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Ook zijn de mogelijkheden in maatvoering tegels bij het Belgisch hardsteen enorm.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Belgisch hardsteen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Belgisch hardsteen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken