Hendrik-Ido-Ambacht

De bewoners van deze nieuwe woning in Hendrik Ido Ambacht hebben heel lang moeten wachten op hun droomhuis. Na vele tegenslagen bij de bouw van hun woning, kunnen ze na ruim 2 jaar vertraging eindelijk genieten van het eindresultaat.

Korte looptijd voor de bouw van nieuwbouw woning

Dat was de bewoners beloofd. Een bouwtijd van circa 150 werkbare dagen en dan zou de woning worden opgeleverd. Dit was midden 2017 aan de kopers van de woning beloofd. Samen met diverse andere kopers van omliggende woningen, zouden zij in het tweede kwartaal van 2018 de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.

Vol goede moed gingen zij dan ook op zoek naar materialen voor het interieur en moest er ook een natuurstenen vloer uitgezocht worden. Zij hebben gekozen voor het Vietnamees hardsteen Pacific Antico in het groot romaans verband. Dit wordt ook vaak wild verband genoemd.  Vlak voor de zomer van 2018 zouden de meeste materialen geleverd kunnen worden en zouden zij, na het leggen van de laatste hand aan de inrichting, gaan genieten van hun droomwoning.

Tegenslag op tegenslag bij de bouw van de woning

Al vrij snel werd duidelijk dat de bouwtijd van 150 dagen niet gehaald ging worden en dat de bouw van de nieuwbouw woning van deze familie vertraging op liep. En niet alleen hun woning, maar van vrijwel elke bewoner in de straat. Er werd beterschap beloofd, maar de aannemer kon uiteindelijk zijn belofte niet waarmaken. Uiteindelijk is de woning met ruim 15 maanden vertraging opgeleverd door de bouwer.

Lang wachten wordt beloond

Wachten is niet de mens zijn sterkste kant. Zeker wanneer je geen invloed kan uitoefenen. Uiteindelijk kregen de bewoners met flinke vertraging de sleutel van hun woning. Na wat kluswerk en plaatsing van de hardstenen vloer, kunnen de bewoners eindelijk gaan genieten van hun nieuwe woning.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Belgisch hardsteen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Belgisch hardsteen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken