Heiloo

Heiloo

De bewoners  van deze woning in Heiloo hadden rigoureuze plannen: een grote aanbouw met veel licht!  Na enkele maanden voorbereiden was het afgelopen voorjaar zover, de aanbouw werd geplaatst. De bewoners hebben lichtkoepels in de aanbouw geplaatst, waardoor er volop daglicht in de aanbouw valt. Hierdoor werd het mogelijk om een donkere hardstenen vloer toe te passen. Tijdens een bezoek aan onze showroom was de focus eerst gericht op vloertegels van Belgisch hardsteen. De keuze in bewerkingen is bij dit materiaal erg ruim. Na enige toelichting over het gebruik en prijzen van de vloeren, vergrootten de bewoners hun zichtveld en viel uiteindelijk het oog op de hardstenen vloer Pacific Antico. Dit is een Aziatische hardsteen die veel vergelijkenissen toont met Belgisch hardsteen.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Pacific antico

Vietnamees hardsteen vloertegels; een vergelijkbare uitstraling

Het hardsteen uit Vietnam lijkt qua uitstraling veel op zijn Belgische tegenhanger. Het verschil zit voornamelijk in de mogelijkheden waarin de steen kan worden bewerkt. Bij Belgisch hardsteen zijn de mogelijkheden in bewerking vrijwel eindeloos.  Bij het Vietnamees hardsteen is er slechts een klein aantal bewerkingen mogelijk. De bewoners in Heiloo hebben gekozen voor de ‘soft finish’ bewerking.

Een ander verschil is het prijsniveau. Afhankelijk van de afwerking die op het Belgisch hardsteen wordt uitgevoerd, bedraagt de prijs per m2 circa € 80,00 – € 160,00. Vietnamees hardsteen kost ongeveer de helft. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door verschil in loonkosten en de hoeveelheid aanbieders in Vietnam.

Het onderhoud van een Vietnamees hardsteen vloer

Wij adviseren om deze natuurstenen vloer te impregneren met een transparant impregneermiddel. Dit geeft de vloer een beschermlaag dat uitkomst biedt bij ongelukjes in het huishouden. Benieuwd hoe deze vloer in werkelijkheid eruit ziet? U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide. Deze vloer is als voorbeeldvloer geplaatst in onze toonzaal.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden