Haarzuilens

Haarzuilens

Bij de kasteelplaats Haarzuilens is afgelopen jaar deze prachtige moderne uitvoering van een Hollandse herenboerderij gebouwd voor Richard en Joyce. De bewoners waren al langer op zoek naar een kavel om vrij te bouwen, maar zochten wel een locatie die aansloot bij hun wensen. Uiteindelijk kwamen ze uit bij deze kavel aan de rand van een nieuw te bouwen wijk in Haarzuilens. Het mooie van deze wijk is dat het in lintbebouwing is opgezet. Iets dat de bewoners erg aansprak.

Voor de inrichting van de woning is er gekozen voor een split level. Voor het keukengedeelte is gekozen voor Vietnamees hardsteen ‘Pacific Antico’ in groot romaans verband. Dit is een legverband van vier verschillende maatvoeringen, namelijk 60×60, 60×90, 60×30 en 30x30cm. Dit hardsteen lijkt veel op het Belgische hardsteen, maar heeft minder fossielen in het gesteente en heeft meer een gewolkte structuur.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Pacific antico

Het leggen van een hardsteen vloer zoals in Haarzuilens

Deze hardsteen tegels worden gelegd in een lijmbed dat geschikt is voor natuurstenen tegels. Ons vaste team van tegelzetters gebruikt vaak de lijmen van Coba en Sopro, afhankelijk van de ondervloer en de situatie. Wij adviseren om u goed te laten informeren over welke lijmsoorten u het best kunt gebruiken voor het verwerken van hardstenen vloeren als deze.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden