Groot Ammers

Groot Ammers

Het is alweer enkele jaren geleden dat wij de bewoners van deze dijkwoning in Groot Ammers op bezoek in onze showroom kregen. Zij hadden de woning zojuist gekocht en hadden grootse plannen om de woning van beneden naar boven helemaal te verbouwen. In dit geval betekende het een verbouwing van maar liefst vier verdiepingen. Voor de verdieping op dijkniveau, waar de woonkamer en keuken zijn te vinden, waren zij op zoek naar een natuurstenen vloer in grijstinten. Dit moest een goed contrast vormen bij de eiken keuken en de parketvloer in de woonkamer. Uiteindelijk is er gekozen voor een Belgisch hardstenen vloer in de bewerking Enostyle licht aspect.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Enostyle licht

Derde dijkwoning voor het stel uit Groot Ammers

Een grappig feit is dat deze bewoners niet vreemd zijn met het wonen aan een dijk. Zij zijn namelijk al twee keer eerder verhuisd; beide keren vanuit een dijkwoning. Net als de vorige woningen, verbouwen de bewoners de woning vrijwel geheel zelf. De eerste dijkwoning waar de bewoners hebben gewoond, ligt op steenworp afstand van de woning waar zij nu wonen en de tweede woning ligt daar niet ver vanaf.

De bewoners hebben niet alleen de Belgisch hardstenen vloer bij ons gekocht, maar hebben ook verschillende kleuren wandtegels. Via onze partner X-tiles hebben zij verschillende kleuren Marokkaanse zelliges als wandtegels gebruikt bij de kachel en keuken.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden