Geldermalsen
Een oude boerderij in een nieuw jasje

Geldermalsen

De bewoners van deze boerderij in Geldermalsen hebben voor de verbouwing de hulp ingeschakeld van AA+ Ontwerpbureau. Hoewel de boerderij in goede staat was, waren zij op zoek naar meer sfeer in de woning met een eigentijdse uitstraling. Via het ontwerpbureau zijn de bewoners uiteindelijk in Ameide terecht gekomen en hebben zij gekozen voor een natuurstenen vloer van Belgisch hardsteen in de bewerking Abdij. Deze tegels hebben een geborsteld oppervlak met getrommelde randen waardoor een licht sleets effect op de tegels ontstaat.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Abdij

Groot formaat tegels voor grote oppervlakten

De bewoners wilden graag vloertegels van royaal formaat. Na enig wikken en wegen, is er gekozen voor banen van 60cm breed x wisselende lengten. Sommige belgisch hardstenen tegels hebben zelfs een lengte van maar liefst 120cm! Door een banenverband toe te passen wordt de ruimte optisch vergroot en ontstaat een speels schouwwerk van voegen. Na het plaatsen van de tegels, heeft de tegelzetter de vloer afgevoegd met een cementgrijze voeg. Indien gewenst kunt u de vloer ook afvoegen met een donkere kleur voeg of juist nog lichtere kleur voeg.

Indien gewenst kunt u de vloer impregneren met een transparant impregneermiddel zoals Litofhin Vlekstop MN of Sealguard. Dit zijn transparante beschermmiddelen die bescherming bieden tegen de meeste ongelukjes in het huishouden. De bewoners van de boerderij in Geldermalsen hebben ook gekozen voor behandeling van de vloer met het impregneermiddel. Dit kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden