Geldermalsen

Een oude boerderij in een nieuw jasje

De bewoners van deze boerderij in Geldermalsen hebben voor de verbouwing de hulp ingeschakeld van AA+ Ontwerpbureau. Hoewel de boerderij in goede staat was, waren zij op zoek naar meer sfeer in de woning met een eigentijdse uitstraling. Via het ontwerpbureau zijn de bewoners uiteindelijk in Ameide terecht gekomen en hebben zij gekozen voor een natuurstenen vloer van Belgisch hardsteen in de bewerking Abdij. Deze tegels hebben een geborsteld oppervlak met getrommelde randen waardoor een licht sleets effect op de tegels ontstaat.

Groot formaat tegels voor grote oppervlakten

De bewoners wilden graag vloertegels van royaal formaat. Na enig wikken en wegen, is er gekozen voor banen van 60cm breed x wisselende lengten. Sommige Belgisch hardstenen tegels hebben zelfs een lengte van maar liefst 120cm! Door een banenverband toe te passen wordt de ruimte optisch vergroot en ontstaat een speels schouwwerk van voegen. Na het plaatsen van de tegels, heeft de tegelzetter de vloer afgevoegd met een cementgrijze voeg. Indien gewenst kunt u de vloer ook afvoegen met een donkere kleur voeg of juist nog lichtere kleur voeg.

Indien gewenst kunt u de vloer impregneren met een transparant impregneermiddel zoals Litofhin Vlekstop MN of Sealguard. Dit zijn transparante beschermmiddelen die bescherming bieden tegen de meeste ongelukjes in het huishouden. De bewoners van de boerderij in Geldermalsen hebben ook gekozen voor behandeling van de vloer met het impregneermiddel. Dit kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Belgisch hardsteen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Belgisch hardsteen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken