Dordrecht

Belgisch hardsteen gezandstraald

In deze verbouwde woning aan de rand van de stad Dordrecht, zijn deze Belgisch hardsteen vloertegels door ons vaste team van tegelzetters vakkundig geplaatst over de nieuwe cementdekvloer. De bewoners hebben gekozen voor Belgisch hardsteen met een gezandstraald oppervlak en licht verouderde randen.

Deze tegels hebben een maatvoering van 40cm breed met wisselende lengten en zijn 2cm dik. Uiteraard zijn deze tegels verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderhoud van Belgisch hardsteen gestraald

Bij deze natuursteen vloer van Belgisch hardsteen raden wij altijd aan om de vloer te beschermen met een impregneermiddel zoals Sealguard Gold Label of Lithofin Vlekstop. Dit zijn transparante impregneermiddelen die ervoor zorgen dat er minder vlekken in het oppervlak kunnen trekken.

Verder bestaat het onderhoud van deze blauwsteen vloer uit het regelmatig dweilen met een scheut natuurzeep zoals Lithofin Wash & Clean door het dweilwater. Dit reinigt de vloer en ondersteunt tevens de impregneerlaag.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Belgisch hardsteen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Belgisch hardsteen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken