Belgisch hardsteen gezandstraald
Dordrecht

Dordrecht

In deze verbouwde woning aan de rand van de stad Dordrecht, zijn deze Belgisch hardsteen vloertegels door ons vaste team van tegelzetters vakkundig geplaatst over de nieuwe cementdekvloer. De bewoners hebben gekozen voor Belgisch hardsteen met een gezandstraald oppervlak en licht verouderde randen.

Deze tegels hebben een maatvoering van 40cm breed met wisselende lengten en zijn 2cm dik. Uiteraard zijn deze tegels verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten over onze natuurstenen vloeren?

0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Gebruikt product Gezandstraald

Het onderhoud van Belgisch hardsteen gezandstraald

Bij deze natuursteen vloer van Belgisch hardsteen raden wij altijd aan om de vloer te beschermen met een impregneermiddel zoals Sealguard Gold Label of Lithofin Vlekstop. Dit zijn transparante impregneermiddelen die ervoor zorgen dat er minder vlekken in het oppervlak kunnen trekken.

Verder bestaat het onderhoud van deze blauwsteen vloer uit het regelmatig dweilen met een scheut natuurzeep zoals Lithofin Wash & Clean door het dweilwater. Dit reinigt de vloer en ondersteunt tevens de impregneerlaag.

of bel 0183 – 60 09 93

Vergelijkbare vloeren

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden