Home  Belgisch hardsteen  Belgisch hardsteen Versailles

Belgisch hardsteen Versailles

Belgisch hardsteen

Afwerking: Versailes

Het Belgisch hardsteen in de afwerking Versailles is een tegel wiens oppervlak op diverse manieren zijn bewerkt. Zo is de tegel eerst gevlamd en gebouchardeerd, waarna hij later is geborsteld. Bovendien zijn de kanten heftig getrommeld. Door deze afwerking met het sleedse oppervlak krijgt u een tegel met een echte antieke uitstraling. Deze tegel is uitsluitend in wild verband te verkrijgen zoals op de foto. 

Kersbergen werkt nauw samen met de bekende groeves Carrieres du Hainaut en Pierre Bleue Belge en diverse steenverwerkers die vanuit de blokken van deze bekende groeves diverse afwerkingen op de tegels realiseren. Daarom staan wij ervoor garant dat wij u de echte blauwe steen uit Belgie, ook wel de blauwsteen uit Henegouwen leveren. Belgisch hardsteen vloeren / blauwsteen uit België, natuursteen vloeren met grijs/zwarte hardsteen tot grijs blauwe hardsteen tegels met daarin de herkenbare fosielen van zeelelies en andere schelpdieren herkennnen deze natuursteen ook wel arduin genoemd.Vragen over Belgisch hardsteen Versailles?

Wilt u meer weten over Belgisch hardsteen Versailles of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Belgisch hardsteen Efesus
    Efesus

  1. Getrommeld Belgisch hardsteen
    Enostyle licht

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393