Home  Belgisch hardsteen  Soignies verzoet Belgisch hardsteen

Soignies verzoet Belgisch hardsteen

'Belgisch hardsteen soignies verzoet is een combinatie van afwerkingen'

Het Belgisch hardsteen in de afwerking soignies style is een tegel wiens oppervlak met een vrij fijne korrel is opgeschuurd waarna gehele tegel is getrommeld Door deze afwerking met het sleedse oppervlak krijgt u een tegel met een echte antieke uitstraling. 

Echte blauwe hardsteen uit Henegouwen

Kersbergen werkt nauw samen met de bekende groeves Carrieres du Hainaut en Pierre Bleue Belge en diverse steenverwerkers die vanuit de blokken van deze bekende groeves diverse afwerkingen op de tegels realiseren. Daarom staan wij ervoor garant dat wij u de echte blauwe steen uit Belgie, ook wel de blauwsteen uit Henegouwen leveren. 

Belgisch hardsteen vloeren / blauwsteen uit België, natuursteen vloeren met grijs/zwarte hardsteen tot grijs blauwe hardsteen tegels met daarin de herkenbare fosielen van zeelelies en andere schelpdieren herkennnen deze natuursteen ook wel arduin genoemd.Vragen over Soignies verzoet Belgisch hardsteen?

Wilt u meer weten over Soignies verzoet Belgisch hardsteen of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Belgisch hardsteen Enostyle donker geborsteld
    Enostyle Donker

  1. Belgisch hardsteen Castelana vloer
    Castelana

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393